Publiceret 19. nov. 2020

Søges: Danske test labs og living labs inden for energisystemer

Nu har du chancen for at blive en del af et dynamisk fællesskab, der kan øge din nationale og internationale synlighed som en stærk spiller inden for udviklingen af fremtidens energisystemer.

Vi har oprettet webportalen uni-lab.dk – sammen med bl.a. Center Denmark – med det formål at samle alle danske living labs og test labs, der arbejder med energisystemer, for at øge samarbejde på tværs og med industrien - for det kræver en fælles indsats fra forskning, erhvervsliv og borgere at løse klimaudfordringerne!

Med uni-lab.dk skaber vi et samlet overblik over igangværende labs i Danmark - og et stærkt udstillingsvindue for de førende danske kompetencer på området.

Uni-lab.dk er således også en del af det prestigefyldte Joint Programming Platform ERA-Net Smart Energy Systems-netværk (https://www.eranet-smartenergysystems.eu ), som arbejder for at facilitere og finansiere internationale forsknings- og udviklingsprojekter, der udvikler teknologier og løsninger inden for temaer som smarte elnet, regionale og lokale energisystemer, opvarmnings- og nedkølingsnetværk, digitale energisystemer, smarte services osv.

Grafik: Davide Cali, DTU

Fakta

> Besøg uni-lab.dk

> Se oversigten over living labs på uni-lab.dk

> Se oversigten over test labs på uni-lab.dk

> Download ansøgningsskema til uni-lab.dk

Hvis du ønsker at få dit test- eller living lab på uni-lab.dk, skal du blot udfylde ovenstående skema og sende det til Davide Cali på dcal@dtu.dk 

For mere information eller i tilfælde af spørgsmål, kontakt:

Davide Cali 520

Davide Cali

Postdoc, DTU Compute