KLM FED Bred Til Web3

Eventen starter:

MØD FED TIL KLIMAFOLKEMØDET

 Den 1.-3. september sættes den grønne omstilling øverst på den nationale dagsorden, når Klimafolkemødet afholdes i Middelfart – og FED er naturligvis med!

Mød os på Rød scene den 1. september kl. 14.00, hvor vi afholder debatten Nøglen til fremtidens bæredygtige energisystem: Data!

Dagens debattører er:

  • Mette Daugård Larsen, Direktør for Marketing og Kommunikation, EWII
  • Per Sørensen, elforsyningsdirektør,TREFOR og direktør for TREFOR-El-net & El-net Øst
  • Henrik Madsen, professor på DTU, som repræsenterer den danske forskningsindsats inden for koblingen mellem datalogi og energi
  • Søren Skov Bording, CEO for Center Denmark, som samler forbrugsdata og fungerer som samlingspunkt for alle aktører i fremtidens intelligente og balancerede energisystem – DSO’er, forskningsinstitutioner, organisationer, virksomheder mv.

Debatten styres af Anne Marie Damgaard, sekretariatschef for Dansk Center for Energilagring (DaCES) 

Om debatten:

Nøglen til fremtidens bæredygtige energisystem: Data!

Hvordan skaber vi fremtidens bæredygtige energisystem UDEN at bruge enorme mængder penge og materialer på at udbygge energinettet? Svaret er fælles dataopsamling på tværs af hele energisystemet. Hør om potentialer, udfordringer og landvindinger i fremtidens energisystem – Et system, som bygger på intelligent styring og fleksibilitet, der gør det muligt at flytte og balancere forbruget, så vi kan udnytte Danmarks bæredygtige energiproduktion og det eksisterende el-net optimalt.