Eventen starter:

Kom med på CITIES sommerskole: Tidsrækkeanalyser – med fokus på modeller og forecasting i energisystemer

Danmarks største smart city-projekt, CITIES, holder også i år sommerskole med fokus på tidsrækkeanalyser. Det foregår i perioden 24.-28. august 2020 på DTU Lyngby Campus og online.

Målet er at give deltagerne en konkret indføring i de statistiske teknikker, som er specielt anvendelige til modellering baseret på data observeret fra energisystemer, samt anvendelsen af modellerne f.eks. til styring.

Sommerskolen foregår på engelsk. Det er en forudsætning for deltagelse, at man har et grundlæggende ingeniør-statistikkursus, samt et basalt kendskab til tidsrækkeanalyse.

Tilmelding inden den 15. juni. Se link nedenunder for nærmere detaljer om indhold, pris og vilkår.

På grund af COVID-19 er DTU lige nu lukket, og vi ved ikke, om DTU i Kongens Lyngby vil være åben den uge i august, hvor sommerskolen finder sted. Vi ved heller ikke, om der vil være mulighed for at rejse ind i Danmark, hvis man er bosiddende udenfor. Derfor vil det - uanset hvad - være muligt at deltage på sommerskolen online. Vi vil streame undervisningen, og det vil være muligt at deltage interaktivt og få hjælp af underviserne undervejs i opgaveløsningerne.

Sommerskolen er et samarbejde mellem DTU og NTNU i Norge, og den bliver arrangeret af centrene CITIES og ZEN.

Læs mere om sommerskolen her: Summer School Announcement 2020

Læs også om sommerskolen i DTU’s kursuskatalog: https://kurser.dtu.dk/course/2019-2020/02960

Under sommerskolen i 2019 lavede vi denne stemningsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=slwS-pBzQfw