Bootcamp Digitale Grønne Forretningsmodeller

Eventen starter:

Bootcamp: Digitale grønne forretningsmodeller

Vi du være med til at skabe løsninger og identificere jeres nye forretningsmuligheder, der understøtter den grønne omstilling? Har du lyst til at blive inspireret, dele viden og perspektiver? - Og er du nysgerrig på innovative digitale løsninger?

Så kom med på denne bootcamp, hvor vi fokuserer på digitale grønne løsninger!

Onsdag den 8. september 2021 stiller vi skarpt på forretningspotentialerne i den grønne omstilling. Her har du mulighed for at samarbejde med andre virksomheder, forskere og offentlige aktører omkring mulige løsninger og ideer. Gennem sparring på tværs af værdikæder styrker vi forretninger.

Forretningspotentialet indenfor grøn omstilling er stort, og I skal med på vognen NU!

De digitale teknologier skal i spil, så på dagen stiller vi skarp på krydskobling af brancher, forståelse af kundepotentialet samt vejen til funding.Der er mange interessenter og behov for mange forskellige kompetencer i arbejdet med at skabe nye innovative løsninger til at understøtte den grønne omstilling. Det handler om digitalisering og om, hvordan vi kan bringe data i anvendelse. Vi har behov for at skabe fleksibilitet i elmarkedet og udvikle systemydelser.

Bootcampen er sidste arrangement i en række af webinar og 3 miniworkshops, der er blevet afholdt i vinteren og foråret 2021. Det er ikke en forudsætning for deltagelse at have deltaget i de øvrige webinarer og miniworkshops.

Læs om programmet her

Tilmeld dig her